company services news contacts
Hiteles fordítások sürgős esetben hétvégén és ünnepnapokon is szigorú titoktartás mellett!

 

Tíz fordítói év tapasztalata az Ön szolgálatában!

Fordító irodánk tíz év fordítói tapasztalatával, az élet szinte minden területére kiterjedő szakfordítói gyakorlattal műszaki, jogi, közgazdasági, államigazgatási, orvosi, és egyéb szakszövegek, valamint személyes okmányok rövid határidejű fordítását ajánlja Önnek A szövegek fordítása anyanyelvi szaklektorok bevonásával történik. A fordítandó szöveget nyomtatva és elektronikus úton is eljuttathatja hozzánk. A fordítást a személyes igényeknek megfelelően szintén nyomtatva ill. elektronikus formában (Microsoft Word dokumentumként vagy PDF állományban) készítjük el.

 

 

Magyar-Szlovák szótár

OFFI

more more

A fordítóiroda szakmai garanciáját Dr. Pál György - a Szlovák Köztársaság hivatalosan bejegyzett magyar-szlovák-magyar nyelvű fordítója, fordításhitelesítője és (szinkron)tolmácsa biztosítja.

 
 
 
more more
Copyright © Dr. Pál György
2007
Kezdőlap | Szolgáltatás | Hitelesség | Megrendelés | Üzenet küldése
 

Megrendelését leadhatja internetes üzenetküldő oldalunkon, e-mailben, telefonon, postán és személyesen is. A fordítás határideje a szöveg terjedelmétől függően sürgős esetben akár néhány óra, de legfeljebb egy nap. Hosszabb terjedelmű anyag esetén csupán egy-két nap, legfeljebb egy hét!